Tuesday, May 11, 2010

ce nume sa fie?

cand iti alegi numele blogului e destul de complicat pentru ca:

1. nu e usor sa exprimi in cateva cuvinte, care legate sa arate bine, tot ce vrei tu sa spui
2. dupa ce te-ai hotarat te descurajeaza primele 2 incercari cand observi ca sunt altii mai iuti decat tine care s-au gandit la exact acelasi lucru

de fapt, la punctul 2 vroiam sa ajung. e incredibil ca macar o data s-a mai gandit cineva la acelasi lucru cu tine, chiar daca lucrul respectiv ar putea fi ceva destul de abstract:
everybodywantstobeacat.blogspot.com ,
colorfulcats.blogspot.com ,
thinkpink.blogspot.com ,
iseeyou.blogspot.com ,
seeme.blogspot.com ,
pinkcats.blogspot.com , etc.

deci nu va descurajati...iar daca v-a trecut prin minte cakewithpepper.blogspot.com imi pare bine de cunostinta si nu renuntati...o sa iasa chiar mai bine!



by Simona Hadade

3 comments:

  1. domne...lucrurile nu stau chiar așa.
    multe din numele respective sunt rezultatul ifluenței pop culture care ne înconjoară.
    mie toate numele enumerate mai sus îmi sună cunoscute. ca și când le știu de undeva, nu știu exact de unde dar par cunoscute. probabil la fel îți par și ție și altora...
    însă prăjitură cu piper nu îmi sună la fel de cunoscut și probabil nici altora.
    dar! cine știe poate îl faci tu cunscut și devi un exponent al noului val...

    ReplyDelete
  2. vezi tu...pana la urma asa ajungi sa cunosti oameni care ar avea interese comune cu tine. daca nu ar fi victimele unei influente culturale, cum ii zici tu, nu s-ar gasi unii pe altii. oricum nu m-as supara sa fiu promotoarea unui nou 'val' intitulat cake with pepper dar prima oara ar trebui sa inventez prajitura cu piper si sa o servesc musafirilor care imi trec pragul, langa cafea :). asta daca n-o fi existand deja un impatimit al acestui fel culinar.

    ReplyDelete
  3. vai simona dragă!!
    vezi să nu care cumva să te audă vun activist stângisto-anarhist (daștia care sunt la modă prin vest acu) cum ridici în slăvi falsele binefaceri capitaliste...:-)

    ReplyDelete